Psykologin pakeille verkossa

Asiantuntija helposti avuksi eri elämäntilanteissa

Elämä on pitkä matka, jonka varrelle mahtuu monenlaista tapahtumaa – välillä ihastuttaa, välillä vihastuttaa, usein naurattaa tai surettaa. Matkaa ei tarvitse kulkea yksin. Minä voin kulkea kappaleen matkaa kanssasi, kuunnella tarinasi, miettiä tilannettasi, kertoa Sinulle, mitä ajattelen siitä, ja pohtia kanssasi sen merkitystä Sinulle. Voin etsiä kanssasi ratkaisuja pulmiin tai pysähtyä kuuntelemaan sisintäsi kanssasi.

Olen psykologi, psykoterapeutti ja kouluttaja, kohta kuusikymppinen nainen, kahden lapsen äiti ja itsekin monenlaista kokenut.  Olen työskennellyt laajasti eri psykologian aloilla, ja tavannut asiakkaita vauvasta vaariin.

Kokemus

Työ- ja elämänkokemukseni ovat osoittaneet, että monet ihmiset, jotka kaipaisivat tukea tai apua keskusteluista psykologin kanssa, eivät eri syistä tätä apua tavoita. Netin kautta tarjolla olevat psykologin neuvonta- ja terapiapalveluni ovat helpommin saavutettavissa, paikasta ja usein myös ajasta riippumattomia, ja kohtuullisen hintaisia.  Nettiterapia on nyt myös mukana masennuksen Käypä hoito –suosituksessa

Nyt voit siis valita, haluatko tavata psykologin vai onko sinun helpompi käydä keskustelua etäyhteydellä.

Vastaanotto Tiina Ekman

Vastaanotto Läkkisepänkuja 2 A 12, 02650 Espoo.  Terapiaan liittyvät kysymykset tiina.ekman@psykologit.fi